LOŠA FORMA HOLIVUDA

Nakon Vila Smita i Mark Volberg šokirao izgledom, evo koliko se kilograma udebljao

Razlog je uloga za koju se morao udebljati 13,5 kilograma

Volberg: Sve za ulogu. Agencije

L. K. P.

4.5.2021

Nakon što je Vil Smit (Will Smith) šokirao novim izgledom i viškom kilograma uslijedila je fotografija i drugog holivudskog glumca. Umjesto isklesanog tijela, Mark Volberg (Wahlberg), baš kao i Smit, otkrio je kako nikada nije bio u lošijoj formi.

A razlog za to je uloga za koju se morao udebljati 13,5 kilograma. U filmu "Father Stu" utjelovit će boksera koji postaje svećenik.


-Nakon što snimimo bokserske scene, moram dobiti što je više moguće na težini pa sam se izazvao da to bude 13.5 kilograma u šest tjedana, izjavio je voditelju Džimiju Kimelu (Jimmy Kimmel) u njegovom šou.

Do cilja je uspio doći jedenjem hamburgera i peciva, a pomogli su mu i stručnjaci.

-Žele da to bude zdrav proces, a ja želim jesti sve što je na vidiku. Želim ići u pekaru, na palačinke, sve, dodaje Volberg prije transformacije.

Kao prvi obilni obrok na režimu jeo je 20 pilećih medaljona i 20 ljutih krilca uz pivo. Ovo mu je velik izazov jer je poznat po svom napornom režimu uz koji održava tijelo u nevjerovatnoj formi. Inače ustaje u 2 sata i 30 minuta ujutro, trenira i pomno planira prehranu koja se sastoji od puno proteina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.