HOLIVUD U SUSJEDSTVU

Kejt Hadson posjetila Muzej Nikole Tesle u Beogradu

Osim što snima film, velika holivudska zvijezda je našla vremena i za kulturne znamenitosti

Hadson: Snima film u Beogradu. Agencije

L. K. P.

9.8.2021


Holivudska glumica Kejt Hadson (Kate Hudson) trenutno u Beogradu snima nastavak filma "Nož u leđa", a s njom u glavnom gradu Srbije borave i njena djeca i suprug.

Osim što snima film, velika holivudska zvijezda je našla vremena i za kulturne znamenitosti, te je posjetila i Teslin muzej, a pored djece, društvo su joj pravili i njen kolega Edvard Norton (Edward) sa suprugom.


Informaciju o posjeti holivudskih glumaca Muzeju Nikola Tesla objavila je na Instagramu Ivona Jevtić, direktorka muzeja.

-Velika mi je čast da su nam danas bili čuveni holivudski glumci i što su izdvojili vrijeme pored svojih obaveza da dođu u Muzej Nikole Tesle. Prelijepa Kejt Hadson je svojom neposrednošću pokazala da iako je toliko slavna živi kao sav normalan svijet, napisala je Ivona u opisu fotografije.

Slavna glumica prije dolaska u Srbiju boravila je u Grčkoj i Italiji.

Inače, Kejt je dobila troje djece sa trojicom različitih partnera, a kako je više puta rekla, sa svim nekadašnjim partnerima ostala je u dobrim odnosima.

U intervjuima je često isticala koliko joj znači podrška partnera, ali i da nikad nikog nije voljela toliko kao sadašnjeg supruga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.