PINK BH

Najluđa noć na spektakularnoj sceni, 8 sati novogodišnjeg veselja

Na sceni će se smjenjivati Dragana Mirković, Dara Bubamara, Snežana Đurišić, Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik, Zlata Petrović, Saša Matić, Dragan Kojić Keba i drugi

Tradicionalno novogodišnje veselje. Pink BH

Piše: L. S. R.

31.12.2021

Za najluđu noć u godini gledaoce Pinka BH, kako ističu iz ove TV kuće, očekuje fantastičan praznični program koji će trajati nevjerovatnih osam sati.



Brojni pjevači

Na velikoj spektakularnoj sceni u filmskom studiju Pinka svoje hitove za sva vremena otpjevale su brojne zvijezde Balkana.




Rada Manojlović među učesnicima. Pink BH

- U posljednjim satima 2021. godine u Pinkovom tradicionalnom novogodišnjem veselju će se na sceni smjenjivati veliki broj pjevača- Dragana Mirković, Dara Bubamara, Snežana Đurišić, Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik, Zlata Petrović, Saša Matić, Goga Sekulić, Mina Kostić, Đani, Mile Kitić, Mitar Mirić, Dragan Kojić Keba, Sloba Radanović, Rada Manojlović, Ivana Selakov, Aleksandra Mladenović i drugi.


Osim legendarnih hitova narodne i zabavne muzike, svaki pjevač izvest će i nekoliko svojih pjesama - poručuju s Pinka BH.



Dernek u „Zadruzi“

Nakon ponoći i dočeka 2022. godine publika će moći pratiti i proslavu Nove godine u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima „Zadruga 5“, gdje će aktuelne zadrugare zabavljati razni izvođači.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.