DA LI GA PREPOZNAJETE

Nekada najatraktivniji holivudski glumac promijenio lični opis zbog uloge

46-godišnji irski glumac bio je neprepoznatljiv na filmskom setu predstojeće serije "Pingvin"

Na Menhetnu se snima nova serija. Printscreen

H. J. I.

7.3.2023

Ovih dana se na Menhetnu snima nova serija, u kojoj glavnog lika tumači jedan poznati glumac, koji je puno puta biran za najseksiplinijeg muškarca godine. Slučajni prolaznici koji su prošli pored seta, međutim, vjerovatno nisu imali pojma da se nalaze u prisustvu jednog od najvećih holivudskog zavodnika, Kolina Farela.

Naime, 46-godišnji irski glumac bio je neprepoznatljiv na filmskom setu predstojeće serije "Pingvin", u kojoj će još jednom igrati istoimenog negativca, koga je prvi put tumačio u prošlogodišnjem filmu "Betmen".

Kako bi se transformirao u malko punijeg negativca, Farel nosi prostetiku koja mu daje podbratke i grubu kožu, a uz dodatak gustih obrva i proćelave kose, zaista bi bilo teško pogoditi o kome se radi iza maske, piše Index.

Kolin Farel šokirao brojne fanove izgledom. Printscreen

Farel je prošlog mjeseca za Varajeti otkrio kako glumi u ovoj seriji rekavši da je uzbuđen što će se vratiti liku Pingvina i proniknuti u njegovu zlu psihu, ali i prepustiti se u ruke tzv. kralja holivudske kozmetike, Majk Marina.

- Iskreno, svaka moja misao o seriji bila je povezana s radom Majka Marina. On je jednostavno genijalac tako da je njegov rad zapravo bio inspiracija - otkrio je glumac.

Detalji o radnji serije još uvijek nisu otkriveni, ali očekuje se da će nastaviti da se snima sljedećih nekoliko mjeseci.

Međutim, Farel će uzeti kratak odmor od snimanja ovog vikenda kako bi prisustvovao nedjeljnoj dodjeli Oskara u Los Anđelesu. Irski glumac je nominovan za najboljeg glumca za svoju ulogu u filmu "Duhovi ostrva", izvedbi koja mu je donijela brojne pohvale i nagrade.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.