NASMIJAO PRATIOCE

Andrija Milošević objavio selfi sa Čolom: Izgleda bolje od mene

Pitao sam ga kako je i komplimentirah mu da izgleda bolje od mene bez obzira na godine, napisao je Andrija na Instagramu

Andrija Milošević i Zdravko Čolić. Instagram

E. A.

10.4.2023

- Kada sam ugledao Čolu, odmah zgrabih telefon i zamolih ga za sliku – riječi su kojima glumac Andrija Milošević objašnjava otkud na njegovom zvaničnom Instagram profilu selfi sa čuvenim Zdravkom Čolićem.

Andrija je poznat po tome da sve što mu se dogodi ispriča u vidu zanimljive anegdote, te je tako i sada uradio kada je prepričavao kako je nastala fotografija sa Zdravkom Čolićem. 

Detaljno je opisao kako je tekao razgovor sa muzičkim velikanom i pritom zabavio pratioce.

- Pitao sam ga kako je i komplimentirah mu da izgleda bolje od mene bez obzira na godine, što nisam uradio reda radi, već fasciniran izuzetnom njegovom vitalnošću i vrcavošću duha. Na kraju se rastasmo uz lijepe riječi. Ja: Čolo, drži se i hvala na slici. Čola: Ne brini, drži se ti. Ja: Meni je važno samo da ste Brena, Nole i ti zdravo, pa ću lako ja za mene. Nasta opšti smijeh i vratismo se svojim društvima i pričama. Jedan je Zdravko Čolić - napisao je glumac.

Odmah su reagovale dvije dame – Andrijina partnerka Aleksandra Tomić napisala je da je ovo "lijep prigodni tekst", a Jelena Đoković bila je konkretnija.

- Koji si ti kralj - napisala je Novakova supruga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.