VELIKO PRIZNANJE

Glumica Keri Fišer posthumno odlikovana

Obožavaoci će biti oduševljeni kada saznaju da će njihova omiljena filmska princeza

Keri Fišer. Instagram

E. T.

29.4.2023

Keri Fišer (Carrie Fisher), najpoznatija po ulozi princeze Leje u originalnoj trilogiji “Ratovi zvijezda”, bit će posthumno odlikovana zvijezdom na Holivudskoj stazi slavnih.

Ime pokojne glumice, koja je preminula u decembru 2016. godine, u 60. godini, četiri dana nakon srčanog udara na letu od Londona do Los Anđelesa, biće obilježeno na Holivudskom bulevaru u blizini teatra El Capitan 4. maja, inače fanovima poznat kao Dan Ratova zvijezda. Zvijezda Keri Fišer biće u blizini zvijezde Marka Hamila i zvijezde njene pokojne majke Debi Rejnolds, piše Daily Mail.

- Obožavaoci će biti oduševljeni kada saznaju da će njihova omiljena filmska princeza, Keri Fišer, biti počašćena svojom zvijezdom na kultnoj holivudskoj Stazi slavnih! Keri će se pridružiti svojim kolegama iz Ratova zvijezda i kolegama na Bulevaru slavnih Marku Hamilu i Harisonu Fordu na ovom istorijskom trotoaru - rekla je Ana Martinez, producentkinja holivudske Staze slavnih, u zvaničnom saopštenju.

- Srećna sam što mogu da dodam da je njena zvijezda samo nekoliko stopa udaljena od zvijezde Marka Hamila i preko puta zvijezde njene legendarne majke Debi Rejnolds - navela je Ana Martinez.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.