IMALA JE USLOVE

Samanta se vraća u "Seks i grad": Nije se srela s Keri Bredšou

Kim i Sara već dugo nisu u dobrim odnosima, a sve je počelo kad je Katral saznala koliko je njena kolegica plaćena

"Seks i grad". Instagram

L. S. R.

1.6.2023

Glumica Kim Katral (Cattrall, 66) vraća se kao Samanta Džons (Samantha Jones) u novom nastavku filma "Seks i grad". 

Ipak, zbog incidenata koji su se događali u prošlosti, Kim će se pojaviti samo u jednoj sceni i to u posljednjoj epizodi drugog nastavka.

Pričat će putem telefona 

U svojoj sceni pričat će putem telefona s Keri Bredšou (Carrie Bradshaw), koju će utjeloviti Sara Džesika Parker (Sarah Jessica, 58).

Scenu su snimile još u martu, a Kim nije u niti jednom trenutku došla u direktnu interakciju s glavnim glumcima ili rediteljem Majklom Patrikom Kingom (Michael Patrick).


Zbog Kim se na set vratila i kostimografkinja Patricija Fild (Patricia Field), samo kako bi "odjenula" njen lik.

Inače, Kim i Sara već dugo nisu u dobrim odnosima, a sve je započelo kad je Katral saznala koliko je njena kolegica plaćena za seriju. Uvijek je zarađivala više od nje, a Kim je to zasmetalo. Njihov se odnos dodatno pogoršao kad je Kim na društvenim mrežama napisala objavu posvećenu Parker.

Nisi moja porodica, nisi mi prijateljica

- Moja mama me danas pitala kad će me ta Sara Džesika Parker, ta licemjerka, konačno ostaviti na miru? Svaki tvoj pokušaj da ostanemo u kontaktu samo mi je bolan podsjetnik na to koliko si bila i ostala okrutna. Dopusti da ti pojasnim, ako već nisam: Nisi moja porodica, nisi mi prijateljica i posljednji put ti govorim da prestaneš iskorištavati našu tragediju samo da bi sebe prikazala u dobrom svjetlu - napisala je tada Kim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.