HOLIVUDSKI GLUMAC

Alek Boldvin fotografiran kako hoda uz pomoć štapa: "On je gubitnik, treba biti u zatvoru"

Aleka je prije dvije godine obilježila velika tragedija kada je na snimanju filma "Rust" pucao iz revolvera i usmrtio rediteljicu Halinu Hačins

Operirao kuk. Printscreen/Instagram

E. Ag.

14.6.2023

Glumac Alek Boldvin (Alec Baldwin, 65) viđen je u Njujorku kako ponovo hoda uz pomoć štapa nakon operacije zamjene kuka. Alek se operaciji podvrgnuo prije dvije sedmice.

Glumac je prethodno svoje fanove obavijestio o zdravstvenom stanju na Instagramu. Otac osmero djece rekao je da je operaciju trebao obaviti prije najmanje dvije godine i da je sve to vrijeme hodao okolo šepajući.

- Nisam sebi učinio nikakvu uslugu - dodao je, ističući da je napravio „kompenzacijsku štetu“ na drugim dijelovima tijela, uključujući leđa, vrat i koljena.

No, ova objava je naišla na negodovanje korisnika društvenih mreža.

"Nikoga nije briga", "Ovo ne bi trebala biti vijest", "Trebao bi biti u zatvoru", "On nikoga ne zanima. On je gubitnik", nizali su se komentari ispod objave.

Podsjetimo, Aleka je prije dvije godine obilježila velika tragedija kada je na snimanju filma „Rust“ pucao iz revolvera i usmrtio rediteljicu Halinu Hačins (Halyna Hutchins). Boldvinu je navodno rečeno da u pištolju nema metaka, a nakon toga je slijedilo suđenje u kojem je bio optužen za ubistvo iz nehata. Nakon dvije godine, optužbe protiv njega su odbačene.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.