LONDON

Novi detalji sa suđenja Kevinu Spejsiju: Žrtva tvrdi da ga je glumac dvaput poljubio u vrat

Incident se dogodio jedne večeri, kada je muškarac slučajno pustio glumčevog psa iz kuće

Slavnom glumcu krajem juna počelo je suđenje. Printscreen

Z. K.

6.7.2023

Pojavili su se novi detalji sa suđenja Kevinu Spejsiju (Spacey), a jedan muškarac tvrdi da je bio žrtva slavnog glumca. Muškarac, čiji je identitet ostao skriven, jučer je na londonskom Kraljevskom sudu u Sautvarku izjavio da ga je glumac dvaput poljubio u vrat i potom uhvatio za međunožje.

Opisao incident

Žrtva je detaljno opisala incident na adresi na kojoj je Spejsij boravio u Kotsvoldsu. Incident se dogodio jedne večeri, kada je muškarac slučajno pustio glumčevog psa iz kuće. Tvrdi da mu je Spejsi tada prišao i rekao da ostane smiren, ali su ubrzo uslijedili neprimjereni dodiri.

- Stavio sam ruku između nas i gurnuo ga uza zid. Rekao sam mu da mi je žao, ali da ne želim imati ništa s njim - objasnio je muškarac.

Tvrdi da se Spejsi tada uspaničio i napustio prostoriju. Otkrio je i da se Spejsi tu noć pridružio njegovom društvu u jednom pabu te da su već tada primijetili da je glumac opušten i dodiruje njegove prijatelje ispod stola.

Osjećao se loše

Podijelio je i da ga je ovaj incident potresao i da se dugo vremena osjećao loše, a prestao je gledati sve filmove u kojima glumi Spejsi.

Ovom slavnom glumcu krajem juna počelo je suđenje za optužbe o seksualnim prijestupima počinjenim protiv četvorice muškaraca koji su se navodno dogodili između 2001. i 2013. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.