RASTUŽIO FANOVE

Mark Rufalo otkrio kakva je sudbina filma o Hulku, mnogima se neće svidjeti odluka

Glumac je tokom panela na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari razgovarao o ovoj temi

Hulk. You Tube

D. R.

13.2.2024

Čini se da Mark Rufalo (Ruffalo) u ulozi Hulka nikad neće dobiti samostalni film. Glumac je tokom panela na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari razgovarao o ovoj temi i svojim odgovorom rastužio mnoge fanove.

Kada su ga pitali o potencijalnom samostalnom filmu o Hulku, glumac je rekao da su se vodili razgovori na tu temu, ali da ovaj superjunak gotovo sigurno neće dobiti svoj film, prenosi Screen Rant.

- Da, Kevin je rekao: 'Šta bi volio napraviti? Što bi učinio da imaš samostalan film o Hulku?' Rekao sam: 'Pa, volio bih ga odmaknuti od ovog bijesnog manijaka do neke vrste integriranog lika.' A on mi je odgovorio: 'U redu. To ćemo učiniti tokom četiri filma. Nikada nećemo snimiti samostalnog Hulka. Ne želim ti uništiti snove, ali to se jednostavno neće dogoditi' - prepričao je glumac, prenosi Index.hr.

Dodao je da bi o ovoj temi još mogao razgovarati, ali da su mu savjetovali da to ne čini. To ne iznenađuje kad se sjetimo koliko u Marvelu nastoje zadržati što više informacija u tajnosti. Podsjetimo, čak je i način na koji je Rufalo saznao da je dobio ulogu Hulka bio poprilično neobičan.

Glumca je nazvao njegov agent i rekao mu da pogleda kroz prozor u pet ujutro. "Ako tamo stoji auto, dobio si ulogu. Ako ga nema, samo se vrati u krevet", ispričao je tada Rufalov agent, prenosi Collider.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.