HOLIVUD

Džon Sina prošetao sa suprugom u upadljivim kombinacijama

Sa suprugom Šej Šeriacadi odlučio je da ode na romantičnu večeru, a za takvu priliku birali su veoma interesantne autfite

Džon Sina sa suprugom. Platforma X

H. J. I.

19.2.2024

Džon Sina je sa suprugom nedavno prošetao do ekskluzivnog restorana, a kamere nisu odoljele da zabilježe njihove stajlinge. 

Sa suprugom Šej Šeriacadi odlučio je da ode na romantičnu večeru, a za takvu priliku birali su veoma interesantne autfite.

Naime, poznatog rvača i glumca često možemo vidjeti u uskim sakoima, koji ističu njegovu krupnu građu i mišiće, a plava boja nekako nam je svima prirasla uz njegov lik. Tako se i ovoga puta Džon odlučio da plavu boju "ubaci" u svoj stil.

Džon Sina sa suprugom. Platforma X

Obukao je pantalone jake i upadljive plave boje, koje je ukombinovao sa prslukom iste nijanse. Ipak, Džon se odlučio na slojevitost, te je plavu boju kombinovao sa zemljanim tonovima. U tim "njud" nijansama bio je njegov karirani sako, koje je slagao uz kožne braon cipele i kaiš.

Što duže posmatramo, to je kompleksiji njegov izbor odjeće. Ispod svih boja i šara, nazire se bijela košulja sa tankim prugama, uklopljena sa kravatom kosih prugastih šara, u braon stilu.

Ruku pod ruku šetao je sa Šej, koja je na nešto diskretniji način modno ispratila izbor svog supruga. Nosila je crne pantalone, crne kožne čizme, koje su se uklopile sa crnim, jednostavnim šarama na prsluku. Prsluk je obukla preko košulje, sa zavrnutim rukavima, a sve to je zaokružila zlatnim nakitom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.