AVANTURA ŽIVOTA

Počinje "Survivor": Kandidati stigli u Dominikansku Republiku

Jedan od prvih zadataka za nove kandidate bit će paljenje vatre bez upaljača ili šibica

"Survivor". Nova BH

L. S. R.

3.3.2024

Dolaskom na teritorij Dominikanske Republike za kandidate treće sezone "Survivora" započela je avantura života. Već u ponedjeljak, u 22.15 sati,  na Novoj BH gledaoci će imati priliku bolje upoznati nove takmičare koji će se po prvi put naći u okruženju o kakvom su dosad mogli samo maštati. 

Počevši od sutra, članovi dva tima – plavog i crvenog – međusobno će se nadmetati za nagrade poput hrane, alata za lakše snalaženje na otoku i materijala za izgradnju kampa koji će sljedećih nekoliko mjeseci biti njihov novi dom.

Prvi susret s dominikanskim tlom kandidate je ostavio bez daha, a njihovi dojmovi još uvijek se sliježu. 

„Baš smo došli nekako sretni kad smo vidjeli kako je prelijepa priroda. Karipsko more u odnosu na Jadransko je manje slano. Prelijepo je i toplije“, zaključila je kandidatkinja Marina. Dok je neke okupirala netaknuta priroda, drugi su se već počeli pripremati za prvo noćenje pod Dominikanskim nebom bez kreveta i jastuka. „Prvu noć vjerujem da će svima biti zanimljivo i interesantno spavati jer smo tu prvi put i sve je novo, drugačije i neobično“, govori Mihaela, a već nakon boljeg upoznavanja i prvih druženja, nagovijestile su se i prve simpatije među pojedinim članovima.

No prilagodba na nove uvjete nakratko će pasti u drugi plan jer će kandidati svoj fokus usmjeriti na prve izazove koji će definirati početnu prednost među timovima. Plavi i crveni tim u tri različita izazova takmičit će se za vatru, opremu za ribolov te namirnice i materijal za izradu kampa, a već u prvoj epizodi gledatelji će doznati koji će tim uspjeti osvojiti više nagrada, a samim time i veću prednost.

Njihovo snalaženje na terenu iz prve ruke pratit će voditelj Mario Mlinarić koji poručuje: 

„Nalazimo se u Dominikanskoj Republici, zemlji u srcu Karipskog mora. Ovdje snovi postaju stvarnost – ali samo za najhrabrije“, a ko će biti najhrabriji i najsnalažljiviji u nadolazećim izazovima, tek ostaje za vidjeti.

Jedan od prvih zadataka za nove kandidate bit će paljenje vatre bez upaljača ili šibica. Ko se bolje pripremio za Survivor i koji će tim u svoj kamp ponijeti vatru, koja će za kandidate tokom prohladnih dominikanskih noći biti pravi luksuz, ne propustite pogledati u ponedjeljak na Novoj!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.