ISPRED SUDNICE

Robert De Niro se posvađao s Trampovim pristalicama u Njujorku: Vikao im "Je*ite se"

Trumpov tim također je održao konferenciju na kojoj su se rugali uključivanju De Nira u Bajdenovu kampanju.

De Niro se obračunao s pristalicama. You Tube

D. R.

28.5.2024

Nakon konferencije za novinare ispred sudnice na Manhattanu u kojoj se sudi Donaldu Trampu (Trump), glumac Robert De Niro, koji podržava Džo Bajdena (Joe Biden), sukobio se s  pristalicama bivšeg američkog predsjednika.

De Niro je govorio na konferenciji te je izrazio podršku Bajdenu, piše NBC News.

"Pozdravite se sa slobodama"

- Ovaj grad bio je poput grada duhova, ali obećali smo da nećemo dopustiti teroristima da promijene naš način života. Volim ovaj grad. Donald Tramp ne želi uništiti samo grad, već i zemlju, a na kraju može uništiti svijet - rekao je glumac. "Ne želim vas prestrašiti. Ne, ne, čekaj - možda stvarno i želim", nastavio je.

- Ako se Tramp vrati u Bijelu kuću, možete se pozdraviti sa slobodama koje svi uzimamo zdravo za gotovo. I izbori - zaboravite na to. Ako on uđe u Bijelu kuću, nikad je više neće napustiti - kazao je De Niro.

"Vi ste gangsteri"

Nakon konferencije, na povratku do svog automobila, De Niro se posvađao s Trampovim pristašama koji su mu vikali da se prodao američkoj Demokratskoj stranci, da je niko i da su mu filmovi sranje.

- Nećete me zastrašiti. To je ono što Tramp radi. Borit ćemo se. Pokušavamo biti gospoda u ovom svijetu, demokrati. Vi ste gangsteri - rekao je glumac. Jedan mu je prosvjednik povikao: "Ispran si." Na to je De Niro poludio i uzvratio: "Je*i se."

Trumpov tim također je održao konferenciju na kojoj su se rugali uključivanju De Nira u Bajdenovu kampanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.