ISKRENO O SUPRUZI

Sergej Trifunović do 51. godine živio po savjetu Gorana Bregovića: "Brak je sam po sebi zatvor"

Bregina žena me pita me koliko mi je godina, u tom trenutku imao sam 41, rekoh mator sam

Isidora i Sergej. Instagram

N. Aj.

16.6.2024

Vjenčanje glumca Sergeja Trifunovića je privuklo veliko interesovanje javnosti. Prvenstveno jer su ga smatrali zavodnikom i vječitim neženjom, a zatim i zbog razlike u godinama, tačnije njegova, sada već, supruga Isidora mlađa je od njega skoro 24 godine.

On je poslije vjenčanja povremeno dijelio intimne trenutke na svom profilu na Instagramu, a sada je ispričao da li mu je brak doneo zrelost.

- Ja mislim obrnuto, mislim da se ne bih oženio da nešto prije toga nisam uradio, jer brak sam po sebi za mnoge je zatvor, on ne rješava nikakve probleme ako ih imate. Bolje da bez problema uđete u brak, jer zato se brakovi i rasturaju u ovoj mjeri - rekao je glumac, koji je inače rođen u Mostaru.

Nije bio siguran kada je pravi trenutak za ovakav korak, ali zato priznao da je poslušao druge, i to ne bilo koga.

- Meni je Brega rekao davno... Jednom sam bio kod Bregovića i kaže, sad tu su njegova žena Dženana i dvoje djece, znam da imaju troje, i kao pričamo nešto o djeci, i pita mene Dženana da li imam djecu, rekoh nemam... Pita me koliko mi je godina, u tom trenutku imao sam 41, rekoh mator sam, kaže: "Šta bolan mator, Gorane koliko smo mi imali". Kaže on: "Šta, brak nemoj prije pedesete, ne valja ni za tebe, ni za ženu, ni za dijete, ni za koga"... Tako da sam ja faktički poslušao Bregovića prije deset godina i u pravu je, da vam kažem. Goran Bregović je u pravu, nemojte prije pedesete - rekao je glumac.

Otkrio je i kako se sada osjeća:

- Osjećam se zrelo, šta god to značilo, osjećam se super u svakom slučaju - rekao je za "Una, due, tre" na istoimenoj televiziji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.