Dženifer Aniston pokazala unutrašnjost svog luksuznog doma

Avaz.ba
05.12.2017 20:28

Glumica Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) ne koristi društvene mreže i tako ne otkriva svaki segment svoje intime. No prilikom snimanja nove reklame za poznatu američku vodu ipak je otvorila vrata svog luksuznog doma u Kaliforniji i pokazala ga javnosti .

Zvijezda hit serije 'Prijatelji' već nekoliko godina živi sa suprugom Džastinom Tiroksom (Justinom Therouxom) u vili vrijednoj 20 miliona dolara na Bel Airu. 

Kroz nekoliko fotografija pokazala je da je njena kuća uređena u stilu starog Holivuda s modernim detaljima te najkvalitetnijim i najskupljim materijalima. 

Prilikom uređenja vile sarađivala je s prestižnim arhitektom Stivenom Šedlijem (Stephenom Shadleyjem), zaslužnim za dizajniranje mnogih domova slavnih. 

Glavna karakteristika interijera je takozvani open space koji kuću čini cjelinom bez zatvorenih zajedničkih prostorija.

Osim toga, Dženifer je željela tropski ugođaj u svom domu, koji će istovremeno djelovati umirujuće, a po potrebi i zabavno. Zato unutar svoje rezidencije ima mali ribnjak koji je, priznaje, čini izrazito sretnom.

Prvo je otkrila kako izgleda njena kuhinja, u kojoj uglavnom prevladava siva boja s detaljima drveta, a ono što je posebno iznenadilo fanove su brojne kuharice u pozadini. 

Naime simpatična glumica jednom je prilikom otkrila kako ne kuha gotovo nikad. Ova je kuhinja posebna i po tome što ima veliku krušnu peć, ali i otok koji dominira prostorom.

Nakon kuhinje Aniston je pokazala dnevni boravak koji odiše svježinom. Prostrani sivi kauč zauzima središnje mjesto u prostoriji. Detalji su uglavnom zlatne boje, a Dženifer je pazila da ne nedostaje ni biljaka.

Također, kao vrlo društvena osoba, glumica je svoj prostor prilagodila i za velike zabave. 

Tako u jednom dijelu vidimo i klavir oko kojeg se često okupljaju prijatelji i kolege. 

Kao i svaka žena, ova je 48-godišnjakinja posebno mjesto izdvojila za svoje potrebe, a to su šminka i garderoba.

Na jednoj od fotografija dobro se vidi kako Jennifer ima svoj kutak za make up.

Na koncu je prikazan i raskošan vrt u kojem naviše uživaju njena tri psa. Slavni par, osim luksuzno uređene unutrašnjosti, i vanjski je dio kuće bogato opremio.

NA VRH