JET SET

Nina Badrić progovorila o plastičnim operacijama i fotošopu

Avaz.ba

5.2.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Nina Badrić važi za duhovitu osobu koja ne preza od toga da se našali na svoj račun. Nedavno je priznala da je pobornik uljepšavanja fotografija i skrenula pažnju djevojkama da ništa na Instagramu i u medijima nije onako kako izgleda u prirodi. Ipak, trend uljepšavanja putem plastičnih operacija, Nini nije po volji.

- Nisam razmišljala u fazonu: ideš sada da operišeš to i to. Šta da operišem? Takva sam kakva sam, kakvu me je Bog stvorio. Da imam klempave uši, sigurno bih to išla da operišem jer bi me u poslu svi sigurno zvali klempa; da imam tanka usta, dvije crte, išla bih da popunim; da imam veliki nos, izravnala bih ga. Dok budem mogla da vježbam i da kontroliram šta jedem, to ću raditi. Ljepota je u posebnosti. Dženifer Lopez (Jennifer) je od svog najvećeg nedostatka napravila najveći posao - rekla je pjevačica pop muzike iz Zagreba.

Nini prijaju komplimenti da ljepše izgleda uživo nego na fotografijama koje su retuširane ili prošle kroz filter.

- Svi se provlače, rastežu, natežu, izgledaju mršavo, a onda ih sretneš uživo i kažeš: ''Je l’ to ta žena?''. 

Drago mi je da mi mnogi daju kompliment: ''Nisi fotogenična, mnogo mi se više sviđaš uživo''. Kada me ljudi sretnu, budu iznenađeni. Misle da sam visoka, debela žena. I kada me vide sitnu, mršavu, iznenade se - ističe pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.