Aleksandra i Filip: Vjenčanje na Maldivima, slavlje u Beogradu

KURIR

Foto: ( Kurir)


Aleksandra Prijović i Filip Živojinović počeli su s pripremama za vjenčanje, koje će ih koštati oko 100.000 eura. Oni će sudbonosno „da“ izgovoriti na Maldivima, a potom će brak sklopiti i u crkvi u Beogradu, gdje će biti održano i gala slavlje.

Na visokom nivou

Par će sudbonosno „da“ izgovoriti na jesen, a glamuroznoj zabavi u hotelu u kojem su se vjenčali i Brena i Boba prisustvovat će oko 500 zvanica. Sve će biti na visokom nivou. Porodice Živojinović i Prijović, ali i Filipova majka Zorica Nakić i sestra Iva, učestvovat će u pripremama za slavlje. Goste će zabavljati pjevači iz „Granda“, a mlada će nositi unikatnu vjenčanicu koju će uskoro početi da bira.

Da su pripreme za gala svadbu u toku, potvrdili su Brena i Boba Živojinović, koji su se pojavili na jednom događaju u Zemunu. Oni nisu krili oduševljenje zbog Filipove i Aleksandrine vjeridbe, ali i veselja koje ih očekuje na jesen.

- Veoma smo sretni i zadovoljni. Jeste da smo se iznenadili, ali to je bilo ono prijatno i lijepo iznenađenje. Oduševili smo se kada su nam javili da će se vjenčati. Želimo im sve najljepše u životu. Eto, vrijeme leti, djeca su odrasla. Mi smo tu da im pomognemo sa ceremonijom, koja mora da bude onako kako dolikuje. Baš mi se sviđa prsten koji je Filip odabrao za buduću mladu - rekla je kroz osmijeh Lepa Brena.

Počele pripreme

I njen suprug nije krio oduševljenje, pa je otkrio da su pripreme za svadbu već počele.

- Mi se već spremamo za svadbu. To će biti gala vjenčanje. Njih dvoje to i zaslužuju. Sve će biti na visini zadatka. Ponosan sam na njih. Tačan datum još ne znamo, ali siguran sam da će novinari saznati prije nas roditelja - poručuje Boba, piše "Kurir".

Ubrzo su se pojavili i budući mladenci koji, za razliku od Brene i Bobe, nisu bili raspoloženi za razgovor.

- Bit će vremena da razgovaramo o svemu - kratko je rekla pjevačica, koja je ponosno isticala prsten vrijedan 3.000 eura na lijevoj ruci.

Filip je u prolazu poručio da je sretan i zadovoljan i da jedva čeka svadbu.

NA VRH

Podijeli članak na