JET SET

Kejt Midlton nije se pojavila na djevojačkoj večeri Megan Markl

Arhiv

B92

8.3.2018

Megan Markl (Meghan Markle) provela je djevojačko veče u mirnoj atmosferi spa centra, a društvo su joj pravile najbolje prijateljice. Ipak, svjetsku javnost je zaintrigirala činjenica da se Kejt Midlton (Kate Middleton) nije pojavila na ovom događaju.

Ona je ovo veče za pamćenje organizirala uz pomoć prijatelja, i to dva mjeseca prije velikog dana kada će reći "da" svom izabraniku, princu Heriju (Harry).  

Buduća mlada je izabrala luksuznu kuću na jednoj farmi u blizini Londona, a rustični stil i spa, koji uključuje unutrašnje i vanjske bazene, teniski teren, časovi jahanja i restoran bili su pravi izbor za ušuškavanje u toploj atmosferi i bijeg iz grada.

Arhiv

Ovoj proslavi prisustvovala je mala grupa Meganinih prijateljica.

Ipak, mnoge je iznenadilo zašto se na ovom lijepom događaju nije pojavila njena majka Dorija Radlan (Doria), kao i vojvotkinja Kejt Midlton.

Neki smatraju da je Vilijamova supruga opravdano odsustvovala s obzirom na to da je u sedmom mjesecu trudnoće, ali drugi smatraju da ovo nije bila luda zabava, već miran dan proveden u lijepoj atmosferi, te je trebalo da ispoštuje lijepu glumicu.

- Kejt u poodmakloj trudnoći bez problema posjećuje škole, gradilišta i razne ustanove, tako da ovo ne bi trebalo da joj bude problem. Očigledno je nešto drugo u pitanju - kazao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.