KAKO ŽENA KAŽE

Megan princu Heriju uvela dijetu i režim vježbanja pred vjenčanje

Vijesti.me

30.4.2018

Bivša glumica Megan Markl (Meghan Markle, 36) počela je da priprema svog vjerenika, princa Herija (Harry) za vjenčanje i brak, pa ga je stavila na dijetu i poslala u teretanu koju mjesečno plaća oko 650 eura.

- Hari jede uglavnom voće i povrće i izgubio je oko tri kilograma, što je puno za nekoga mršavog kao što je on - rekao je prinčev prijatelj za ''Daily Mail''.

Navodno, kupili su skupi i kvalitetni sokovnik, pa Megan redovno sebi i Heriju priprema razne napitke od voća i povrća. Izvor je dodao da je bivša glumica svom dragom zabranila da jede meso, što mu je teško palo.

Heri nije htio da otkrije koje se sve hrane morao odreći zbog nove dijete, ali krajem prošle godine je u posjeti studentima u Čikagu rekao da je prestao jesti.

Dodao je da nikada nije jeo kebab, a njegove kolege iz vojničkih dana kažu da je "živio na prženoj piletini". Bivši komandant Herija i Vilijama (William) u vojsci kazao je da su prinčevi obožavali da jedu burgere, pizzu i punjene pečene krompire.

Markl se skoro cijeli život bavi vježbom i pazi što jede zbog glumačke karijere.

Bivša glumica kaže da je njen "idealan dan" onaj koji započinje šejkom od vanile i borovnica za pročišćavanje. Nakon toga jede salatu od soje za ručak u koju stavlja koziji sir i ponekad malo hljeba, a za večeru voli morske plodove.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.