BROJI SITNO

Eva Longorija pozirala u rublju prije poroda

Avaz.ba

15.5.2018

Glumica Eva Longorija (43) broji sitno do rođenja prvog djeteta. Zvijezda američke serije ''Kućanice'' uglavnom, kako kaže, odmara i šeta, a nije zaboravila ni na društvene mreže. 

Tako je povodom nedavnog Majčinog dana objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena u crno donje rublje, dok se u prvom planu nalazi njezin trudnički trbuh.

Glumica i njen suprug, vlasnik Televise, najveće medijske kompanije u Latinskoj Americi, Jose Antonio Baston (50) očekuju sina, a glumica u trudnoći nije imala većih problema. Osim toga, nedavno se pojavila na fondaciji ''Global Gift'', gdje je zablistala u crnoj haljini i ponosno pokazala obline.  

Inače, Longorija je svojedobno rekla da joj je drago što će roditi sina jer svijet treba dobrih muškaraca.  

- Moj sin će biti okružen jako snažnim, obrazovanim, moćnim ženama i mislim da je važno da vidi takve uzore u svom životu da bi ih znao podržati u budućnosti i odati im počast - ispričala je. 

Longoriji će to biti prvo biološko dijete, a kaže da muževu kćerku Nataliju (21) i blizance Marianu i Josea (13) doživljava kao vlastitu djecu. Longorija bi trebala roditi sina za nekoliko dana i rekla je da je uzbuđena, ali i nervozna. Porodica će biti s njom u bolnici, ali neće ulaziti u rađaonicu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.