JET-SET

"Grandova" voditeljica Dragana Katić pronašla deset godina mlađeg muškarca

Blic.rs

21.5.2018

Jedna od najljepših srbijanskih voditeljica Dragana Katić uplovila je u ljubavnu vezu s uspješnim biznismenom, ali novu vezu krije kao "zmija noge". Kako "Blic TV magazin" saznaje, voditeljica emisije "Nikad nije kasno" je sretnija nego ikad, a o braku ne razmišlja.

Dragana je već nekoliko mjeseci u tajnoj ljubavnoj vezi s uspješnim biznismenom iz srpske prijestonice. Zanimljivo je to da je on deset godina mlađi od nje. Pošto ne bih voljela da o tome pišu mediji, ona je tu vijest podjelila samo s najužim krugom prijatelja. Znam da su sretni, da im je lijepo i da uživaju u trenutku, a da o budućnosti ne razmišljaju. Trenutno su zadovoljni ovom emotivnom pričom i ne planiraju brak ili nešto slično tome. U posljednje vrijeme blista više nego inače i samo se smješka, što je dovoljan pokazatelj da uživa u svom emotivnom životu. Načula sam i da joj stalno priređuje iznenađenja i kupuje cvijeće. Fin je i kulturan gospodin - otkriva Draganina koleginica za naš magazin, ističući da nam ne može otkriti potpuni identitet Draganinog partnera.

Kako bismo provjerili ovo saznanje, pozvali smo Katić za komentar. Ona je u početku odbijala da nam prizna, a onda je ipak to učinila.

- Tačno je da imam partnera, uživam i lijepo nam je. Za sada neka ostane tajna s kim sam u vezi. Možda naljeto otkrijem o kome je riječ - poručila je Dragana Katić kratko za "Blic TV magazin".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.