JET SET

Kloi Kardašijan vratila se treninzima pet sedmica nakon poroda, "hejteri" je odmah napali

Avaz.ba

22.5.2018

Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) rodila je kćerkicu Tru (True) prije pet sedmica i već se vratila u teretanu.

Kardašijan je odlučila, čim prije, riješiti se kilograma koje je nakupila u trudnoći pa je krenula s treninzima.

Jučer je na Snapchatu objavila video, na kojemu je prikazala koliko je napredovala, a dodala je i da trenira već jedanaest dana. Osim toga, obratila se fanovima kojima je poručila kakvi su treninzi nakon poroda.

Na početku je malo bezveze, jer jako naprežete svoje tijelo, vrlo ste umorni i pokušavate se vratiti u ritam. Puno je teže nego što očekujete. Treniram već 11 dana, osjećam se veoma dobro, ali sam i jako umorna. Moj tijelo je otečeno jer se ponovno budi - rekla je Kloi. 

Iako je Kloi njen doktor odobrio da se vrati u teretanu, "hejteri" su je svejedno napali na društvenim mrežama. Naime, mnogi smatraju da se prerano vratila u teretanu te ističu da bi trebala biti kući s djetetom.

Kloi im je odgovorila u svom stilu.

- Ono što me živcira u komentarima na Twitteru jeste što neki misle da se previše fokusiram na svoje tijelo. Ali, istina je ta da sam prije trudnoće trenirala pet do šest dana sedmično. To je moje utočište i nešto što volim. Stoga, to želim raditi i sada, kako bih se vratila u ritam, pa između hranjenja True želim pronaći vremena za trening, jer će to biti moja nova normala - poručila je Kloi.

- To što imam dijete, ne znači da moram prestati raditi stvari koje volim, a ja volim trenirati i tako raščistiti misli - zaključila je Kloi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.