JET SET

Fanovi napali Viktoriju Bekam da je namrgođena

24sata.hr

26.5.2018


Možda nisam na prvu tako izgledala, ali dan vjenčanja Harija (Harry) i Meghan (Megan) mi je bio krasan dan pun dojmova, poručila je dizajnerica kritičarima i fanovima .

Nakon vjenčanja princa Harija i vojvotkinje Megan u prošlu subotu, u medijima i na društvenim mrežama se 'secirao' svaki detalj tog društvenog događaja godine. Tako su mnogi primijetili i 'smrknuto' lice Viktorije Bekam (Victoria Beckham) koju zbog toga obožavatelji nazivaju 'hladnom'. Ona je na sve odlučila odgovoriti fotografijom na svom profilu društvene mreže.

Na njoj Bekam nosi crvene štikle i odjevena je u tamne trapericama i sivu majicu s natpisom preko prsa 'It's a dark but happy place' (Ovo je mračno ali sretno mjesto). Pored fotografije je objasnila i da, iako je možda na kraljevskom vjenčanju u Vindsoru izgledala 'ledeno', inače nije takva te da natpis na majici sve govori.

- Treba se ponekad znati smijati u sebi. Ja sve itekako duboko proživljavam, a dan kraljevskog vjenčanja mi je, čak i ako se to nije vidjelo, bio krasan dan prepun dojmova - poručila je obožavateljima i kritičarima dizajnerica, a objasnila je i izbor tamne haljine i šešira. Naime, i njezin izbor su nakon vjenčanja mnogi kritizirali riječima da je 'preozbiljan' i 'pretaman za takav događaj'.

-Ne mislim da je to bio loš izbor, obožavam tamno plavu boju - rekla je majka četvero djece koju ima s bivšim nogometašem Dejvidom Bekamom (David Beckham) Dodala je kako je napokon za kraljevsko vjenčanje mogla odjenuti što je htjela, za razliku od vjenčanja princa Vilijama (William) i vojvotkinje Kejt (Kate) 2011. kada je bila trudna.

- Haljina koju nosim će se tek u novmebru naći u prodaji u mojoj kolekciji - poručila je dizajnerica fanovima s objašnjenjem da su je već stotine djevojaka kontaktirale da doznaju kako mogu doći do iste odjeće kakvu je bivša 'spajsica' nosila na kraljevskom vjenčanju.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.