JET SET

Dečko Džordža Majkla može zaboraviti na milionsku vilu

Avaz.ba

28.5.2018

Fadi je dečko pokojnog pjevača Džordža Majkla (George Michael), koji je preminuo 25. decembra 2016. prirodnom smrću uzrokovanom kardiomiopatijom, miokarditisom i masnom jetrom.

Tužan je jer mora napustiti mjesto gdje su on i Džordž proveli mnogo lijepih trenutaka, rekao je prijatelj frizera Fadija Fawaza (45) za britanski "Daily Mirror".

- Saznao je ovih dana da vjerovatno neće naslijediti dečkovu vilu, nego će pripasti porodici - ispričao je Fadijev prijatelj. 

Frizer živi u Džordžovoj vili vrijednoj pet miliona funti s tri spavaće sobe u londonskom Regent's parku otkad je pjevač preminuo. Prošle godine je "Sunday Mirror" saznao da je Fadi dobio 250.000 funti 'džeparca' od porodice pokojnog dečka, a većinu je potrošio na putovanju u Australiji.

Frizer je započeo vezu s pjevačem 2011. i pratio ga je na koncertima diljem svijeta, a vila u Regent's parku je jedan od četiri doma koje je Džordž imao. 

U vrijeme smrti vrijednost Džordžove imovine se procjenjivala na 105 miliona funti. Očekuje se da će veliki dio imovine porodica dati dobrotvornim organizacijama kojima je pjevač donirao novac tokom života.  

Favazu su, navodno, izdavačke kuće nudile milione kako bi napisao knjigu o posljednjim satima Džordžovog života, a frizer se požalio da se svijet okrenuo protiv njega otkad je pjevač preminuo.

- Stalno čitam laži o našoj vezi i javnost me je pretvorila u čudovište preko noći - rekao je utučeni Fadi. 

Prijatelji pokojnog pjevača tvrde da je s Favazom prekinuo 2015. i da želi medijsku pažnju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.