PRIJETEĆE PORUKE

Nakon svađe s kolegicom, Radi Manojlović se život pretvorio u pakao

Kurir

28.5.2018

Rada Manojlović je u jednoj TV emisiji komentirala Zoricu Marković, nakon čega je starija pjevačica, rijaliti zvijezda, potpuno poludjela i uslijedile su uvrede na Radin račun.

Naime, Rada je rekla da Zorica nikada neće biti zvijezda i pjevački mag kao Tanja Jovićević, a Zorica joj je odgovorila da se Rada mnogo ohrabrila, te da bi „htjela da bude kao Ceca, ali to neće moći“.

Rada je, također, rekla da tokom nastupa pjeva Zoricine pjesme, ali ju je Zorica zamolila da to više ne radi.

Manojlović je sada otkrila otkad datira sukob sa Zoricom.

- Ona je neko ko je godinama unazad bio maksimalno ispoštovan s moje strane u raznim žurkama „Farme“ i ostalim rijalitijima u kojima je bila. Uvijek sam joj prišla i uvijek sam je ispoštovala. Mene nekad zaboli kada sam prema nekome dobra, a onda pročitam u jednom intervjuu njeno komentiranje mog života... Mogu da vas podsjetim samo, pošto je mene to tada jako pogodilo, Zorica je izjavila kako ja nemam hitove, kako mnogo više mislim na momke nego na karijeru, da su me pregazile sve koleginice, to je bilo jako lično. Ja sam i nakon toga prema njoj bila super. Sljedeći intervju ona opet o meni: „Rada nikad neće napuniti Marakanu, nije ona taj kalibar.“ Onda ista ta Zorica u lajvu meni kaže: „Ja tebe volim...“ Meni je to smiješno i onda se zapitam da li sam ja luda. Nju je, ja mislim, najviše zaboljelo to što sam rekla da ne može da se uporedi sa Tanjom Jovićević. Tog trenutka je izašlo iz nje ono što zaista misli o meni.


Rada je imala i sukob sa Anabelom, koja je stala u zaštitu svoje kćerke kada je izjavila da je Manojlović tokom pjevanja u „Zadruzi“ balavila za njenim dečkom Slobom.

Nakon toga uslijedili su brojni komentari, a Rada je rekla da uvijek podržava ljubav, ali da nikako ne može da podrži vezu sa oženjenim muškarcem.

To je očigledno izreviralo Anabelu, koja je na društvenim mrežama napisala kako Radu treba pitati kako je njen tata upoznao njenu mamu, aludirajući na to da je bio zauzet.

Pjevačicu je to pogodilo, pa je poručila: "Ja sam se užasno potresla oko toga, ne znam ni koliko je pametno da to komentiram. Pričati o nekome na taj način, ko nije živ, ko ne može da se brani... Mene je stomak zabolio'' - iskrena je bila Rada.


Folkerka je istakla da to što je godinama šutjela ne znači da zapravo nema šta da kaže i da joj je dosta da bude na meti, a da šuti.

- Ljudi moraju da shvate da imam prava da iskažem svoje mišljenje. Moraju da znaju da neko ko deset godina šuti ne znači da nema stav, i da ne navija ni za Partizan ili Zvezdu, ja nisam ni luda, ni glupa, ni ćorava, ni mutava... Procjenjujem vrlo ispravno. Dođe trenutak kada se tolerancija i dobrota kao flaša pune i dođe do momenta kada ne želiš više da budeš dobar – kazala je ona.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.