PRINOVA

Poznata glumica i manekenka Bridžit trudna s petim djetetom u 55. godini

Avaz.ba

29.5.2018

Danska glumica, manekenka, voditeljica i pjevačica Bridžit Nilsen (Brigitte Nielsen) trudna je s petim djetetom. Sretnu vijest da čeka prinovu 54-godišnja Bridžit objavila je na svom Instagram profilu.

Bridžit Nilsen je dugo pričala da želi još jedno dijete, a sada se njena želja i ostvarila. U opisu objavljene fotografije pohvalila se da će u njihov dom uskoro stići novi član.

- Porodica raste - kratka je poruka glumice, koja svakako govori mnogo i na koju joj pristižu brojne čestitke.

Za magazin "Bunte" prošle godine izjavila je da se ona i njen suprug Matija Desi (Mattia Dessi), koji je 15 godina mlađi od nje, nadaju da će uskoro ostati trudna.

Bridžit i njen peti suprug upoznali su se 2003., a vjenčali 2006. godine. Brojni obožavaoci čestitali su joj na trudnoći.

Bila je u braku s danskim muzičarom Kasperom Vindingom od 1983. do 1984. godine, s kojim je dobila prvog sina Juliana Vindinga. Drugi brak zaključila je s američkim glumcem Silvestrom Staloneom (Sylvester Stallone) i trajao je od 1985. do 1987. godine, ali nisu imali djecu.

Sina Kilijana Markus Nilsena (Killian Marcus Nielson) dobila je 1989. godine u trećem braku sa zvijezdom američkog nogometa, Markom Gastineauom. Od 1990. do 1992. godine bila je u braku s američkim fotografom Sebastijanom Kopelandom (Sebastian Copeland), a iz braka s bivšim vozačem utrka Raoulom Meyer-Ortolanijem, koji je trajao od 1993. do 2005, ima dva sina.

Nije poznato hoće li konačno dobiti kćerkicu jer još nije otkrila spol djeteta.

Bridžit se zbog karijere u mladosti preselila u Italiju, gdje je postala jedna od najtraženijih manekenki. Sarađivala je s Đorđom Armanijem (Giorgio Armani) i Đanijem Versaće (Gianni Versace), a nosila je revije u Rimu, Milanu, Njujorku, Parizu i Berlinu. Glumila je u filmovima poput "Crvena Sonja", tokom čijeg snimanja je započela vatrenu vezu s kolegom Arnoldom Švarcenegerom (Schwarzeneggerom). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.