JET SET

Ljepotica iz ''Top Guna'' sada je 60-godišnjakinja i sasvim se promijenila

Avaz.ba

6.6.2018

Tom Kruz (Tom Cruise) pohvalio se na Instagramu slikom sa snimanja novog "Top Guna" i tako je razveselio fanove ovog filmskog hita s kraja 80-ih.

Film je to u kojem je kombinacija akcije i ljubavne priče proslavila Kruza i njegovu filmsku partnericu Keli Makgilis (Kelly McGillis), koja je u filmu glumila instruktoricu zrakoplovne vožnje.


Film je u to vrijeme ostvario veliki uspjeh, zahvaljujući čemu su Kruz i Makgilis uživali slavu. Kriz je nastavio taj dobar filmski niz, a Makgilis nije ostvarila uspjeh poput svog kolege. Fanove je ražalostila vijest što Keli neće gledati u novom "Top Gunu".

Keli se rijetko pojavljuje u javnosti i posljednji put kad se njeno ime spominjalo u medijima, bilo je prije dvije godine, kada je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj ima masku za kisik i objasnila je kako se bori s tjeskobom.

Nedugo prije ove objave Keli je bila napadnuta u svom domu i nakon tog napada dobila je dozvolu za oružje. Makgilis se sasvim promijenila u ovih 30 godina i teško biste je prepoznali. S nekoliko kilograma viška i sijedom kraćom kosom više nije nimalo nalik na djevojku u koju se Tom Kruz zaljubio u filmu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.