PRILOG PANORAMA

Pin-up ljepotica Aida Đapo-Muharemović rođendan proslavila u rodnom Sarajevu

Đapo-Muharemović: Uvijek nađem razlog za osmijeh ( M. Topčagić)

E. S.

10.6.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+11


Pin-up ljepotica Aida Đapo-Muharemović (28), Sarajka koja je ostvarila svjetski uspjeh, nedavno je boravila u rodnom gradu. Aida je tom prilikom u bh. prijestonici s prijateljima proslavila i rođendan, a veoma emotivnom objavom na Instagramu raznježila je brojne pratioce. 

- Najbolji poklon koji mogu dobiti za rođendan jeste da za ruku držim prijatelja u svom rodnom gradu – poručila je Đapo-Muharemović, ljepotica koja sa suprugom Harisom živi u Dubaiju.

Italijanski „Vogue“

Dok je s majkom Izetom uživala u šetnji Baščaršijom, Aida je vrlo rado pozirala i fotoreporteru „Dnevnog avaza“. Osim toga, za vrijeme kratkog boravka u Sarajevu, Aida je baterije punila i na Trebeviću, gdje je uživala u svježem zraku, a sasvim slučajno, tamo je srela i prijatelja Emira Bukovicu, u čijem je spotu „Ters Bosanka“ igrala glavnu ulogu. 

- Priroda, svjež zrak i divan pogled sa sarajevskih planina – kazala je ljepotica koja je radila za mnoge poznate modne kuće, te je snimila i editorijal za italijanski „Vogue“.

Ova mlada, senzibilna i brižljiva djevojka, koja njeguje vintidž stil i unosi dašak starih vremena, za sebe nerijetko kaže da je još od djetinjstva dijelila strast prema glamuru starog Holivuda, od njihovog savršenog izgleda do svakodnevice žena tog doba.

Osim kao model, svoju umjetnost izražava kao make-up umjetnica, pravi frizure, kreira odjevne predmete i ukrase.

- Za žene kao što sam ja, ljepota je mač s dvije oštrice. Ljepota je zapravo vaš unutrašnji stav, kako se ponašate i kako reagirate na svijet oko sebe. Dar je ako ste lijepi iznutra - smatra Aida, poznatija pod imenom Idda van Munster, i koja je proglašena najljepšom ženom svijeta prema izboru internet-stranice „Beautiful Women“.

Aida s mamom Izetom i Božom Vrećom ( J. Alibegović)

 Volim prirodu

U svojim intervjuima, Aida je često naglašavala da pokušava uživati u malim stvarima, kako bi znala cijeniti veće.

- Na taj način olakšavam sebi život, jer koliko god nekad bilo teško, uvijek nađem razlog da se smijem. Volim prirodu, gledanje u nebo, ispijanje čaja, gledanje filmova, čitanje, putovanje, šivenje, šoping avanture, plivanje, uživanje uz prijatelje i rodbinu i svaku sekundu uz ljubav – kazala je Đapo- Muharemović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.