JET SET

Kim Kardašijan u jednom danu promijenila četiri stajlinga i pokazala novu boju kose

Index.hr

13.6.2018

Bilo je samo pitanje vremena kada će se Kim priključiti holivudskom trendu presvlačenja.

U posljednje vrijeme jako je popularno među slavnim damama promijeniti nekoliko outfita u jednom danu, a rekorderka je Blejk Liveli (Blake Lively) sa sedam njih. Iako je Kim stala na četiri, dodatan bonus joj je osigurala nova boja kose. Njen frizer Kris Eplton (Chris Appleton) na svom je Instagramu otkrio da je riječ o crnoj boji s plavim odsjajem.

Starleta je najprije viđena u jarkocrvenoj kombinaciji uske majice i biciklističkih hlačica ispod kojih je nosila metalik sive tajice te je na nogama imala čizmice u istoj boji. Detalj koji nam nikako nije mogao promaknuti je i plava futrola za mobitel koju je nosila oko vrata, kao ni njene futurističke sunčane naočale- prenosi Index.hr

Kim se zatim presvukla u još jedno kričavo izdanje, a ovoga puta nosila je neonsko narandžastu sportsku majicu te hlače u istoj boji, dok je na nogama imala čizmice u zagasito narandžastoj nijansi. Sunčane naočale nije promijenila. Nakon dva kričava izdanja, starleta je složila još jedan jednobojni stajling, ali u smirujućoj, plavoj boji.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.