JET SET

U tajnosti pripremala napad: Zanijemit ćete kada čujete šta je sve ljubavnica princa Čarlsa radila princezi Dajani

Avaz.ba

18.6.2018

Nakon što je došlo do kraha braka princa Čarlsa (Charles) i lejdi Dajane (Diana), pokojna princeza koristila je svako oružje koje je mogla kako bi ponizila Čarlsovu ljubavnicu Kamilu Parker Bouls (Camila Bowles).

Imućna domaćica zavela je princa, iako ju je on zapravo volio cijelog svog života. Princeza Dajana navodno je okretala medije protiv Kamile, suočila se s njom na jednom društvenom događaju, a potom se pojavila i na televiziji.

Kamila je sve vrijeme nastojala da ne bude u javnosti te tako niko nije mogao ni da je vidi ni da je čuje. Ipak, iza te povučenosti krila se žena koja priprema svoj kontranapad.


Kamila je angažirala mladog spin doktora Marka Bolanda da uzvrati udarce. Naime, Dajana je tokom afere svog muža, ali i tokom razvoda, imala žestoku podršku javnosti. Zato se Kamila obratila svom advokatu da ga pita šta može da se učini, a on joj je preporučio da angažira spin doktora. Cijela njegova funkcija bila je da ispravi Kamilin narušeni imidž.

- Uvijek zapamti da je Čarls imao grozno djetinjstvo i da su ga maltretirali i vršnjaci i roditelji - rekla je tada Kamila.

Međutim, u anketama su Čarls i Kamila i dalje bili omraženi od naroda, pa su riješili da kontaktiraju novinarku Peni Džunor ne bi li im pomogla. U jeku tih događaja, poginula je princeza Dajana.

Tada se Kamila povukla, a Čarls je bio bijesan zbog statusa koji je njegova pokojna supruga dobila u javnosti, prenosi "Daily Mail". Kamila je nakon svega odlučila da pokuša osvojiti naklonost nacije, a u isto vrijeme da dobije odobrenje za vezu sa Čarlsom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.