Kako je Georgina zavela Ronalda: Nekadašnja prodavačica uskoro postaje supruga fudbalera

B92
21.06.2018 17:40

Foto: Georgina Rodrigez

Ako se može vjerovati pisanju svjetske štampe, Kristijano Ronaldo (Christiano) uskoro će se oženiti Georginom Rodrigez (Rodriguez), majkom svoje kćerke, emotivnom partnericom i djevojkom koja s njim odgaja još troje njegove djece koje je dobio sa surogat-majkama.

Kratka romansa 22-godišnje Georgine Rodrigez sa kapitenom Real Madrida Ronaldom pretvorila se u ozbiljnu priču, a uskoro će njihova ljubav biti ozvaničena i brakom. 

Alana Martina, njihova zajednička kćerka, bila je kruna ljubavi, a sada će uslijediti i vjenčanje, koje je Kristijano godinama izbjegavao.

Iako je sve počelo kao kratka romansa, djevojka zaposlena u prodavnici "Gucci" uspjela je da zaintrigira jednog od najboljih fudbalera današnjice, i to na jednoj reviji u španskoj prijestonici.

Poznanstvo se desilo slučajno, maltene u prolazu, kako svjedoče zajednički prijatelji.

Prvo su otišli na romantično putovanje u Pariz, uslijedile su paparaco slike iz provoda u Madridu, a vrlo brzo Ronaldo je potvrdio za "Mundo" da je njegova izabranica u drugom stanju.

Par nije krio uzbuđenje i zadovoljstvo, čak je i uvijek "drveni" fudbaler rekao: "Da, vrlo sam sretan", a kada se Georgina porodila u novembru 2017. godine, on je prvi objavio slike i post na Instagramu direktno iz bolnice.  

Oni koji poznaju fudbalera kažu da mu je bilo važno da djevojka kojom će se oženiti ne koristi njegovu karijeru za publicitet, kao i da je dobra i posvećena majka.

NA VRH