JET SET

Kako je Georgina zavela Ronalda: Nekadašnja prodavačica uskoro postaje supruga fudbalera

Georgina Rodrigez

B92

21.6.2018

Ako se može vjerovati pisanju svjetske štampe, Kristijano Ronaldo (Christiano) uskoro će se oženiti Georginom Rodrigez (Rodriguez), majkom svoje kćerke, emotivnom partnericom i djevojkom koja s njim odgaja još troje njegove djece koje je dobio sa surogat-majkama.

Kratka romansa 22-godišnje Georgine Rodrigez sa kapitenom Real Madrida Ronaldom pretvorila se u ozbiljnu priču, a uskoro će njihova ljubav biti ozvaničena i brakom. 

Alana Martina, njihova zajednička kćerka, bila je kruna ljubavi, a sada će uslijediti i vjenčanje, koje je Kristijano godinama izbjegavao.

Iako je sve počelo kao kratka romansa, djevojka zaposlena u prodavnici "Gucci" uspjela je da zaintrigira jednog od najboljih fudbalera današnjice, i to na jednoj reviji u španskoj prijestonici.

Poznanstvo se desilo slučajno, maltene u prolazu, kako svjedoče zajednički prijatelji.

Prvo su otišli na romantično putovanje u Pariz, uslijedile su paparaco slike iz provoda u Madridu, a vrlo brzo Ronaldo je potvrdio za "Mundo" da je njegova izabranica u drugom stanju.

Par nije krio uzbuđenje i zadovoljstvo, čak je i uvijek "drveni" fudbaler rekao: "Da, vrlo sam sretan", a kada se Georgina porodila u novembru 2017. godine, on je prvi objavio slike i post na Instagramu direktno iz bolnice.  

Oni koji poznaju fudbalera kažu da mu je bilo važno da djevojka kojom će se oženiti ne koristi njegovu karijeru za publicitet, kao i da je dobra i posvećena majka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.