VRELO LJETO

Ljepotice zaposjele plaže: Poznate dame hvale se isklesanim tijelima

E. SKENDEROVIĆ – E. BAKIĆ

24.6.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Ljeto je pravo vrijeme za pokazivanje oblina i isklesanog tijela na kojem poznate dame rade tokom cijele godine znojeći se po teretanama, pazeći na prehranu i sve ono što zahtijeva vitka linija. Da su se mnogima od njih trud i odricanje isplatili, pokazale su ljepotice koje su već zaposjele plaže, a njihove seksepilne fotografije na društvenim mrežama razoružale su pripadnike jačeg spola. 

Spakovala kofere

Neke od njih su odlučile ljetovati u Hrvatskoj, druge su se otisnule na malo dalje, egzotičnije destinacije. No, jedna stvar je zajednička svim ljepoticama, a to je da se imaju čime pohvaliti.

Voditeljica i blogerka Hana Hadžiavdagić-Tabaković tako je nedavno pozirala u Istri, odakle je poručila da je spakovala kofere jer će narednih deset dana uživati u ljetnim avanturama.

- Pokaži noge svijetu neka plaze zle jezike, a ti uzdignute glave i čista srca ponosno koračaj cestom života – poručila je Hadžiavdagić-Tabaković.

Iako je prve tople dane provela u Rovinju, hrvatska pjevačica Maja Šuput kao da nikad ne raspakuje prtljag. Hiperaktivna plavuša već jučer je spakovala kofere za Ibicu, a nedavno se vratila iz Beča.

U pokazivanju atributa i preplanulog tena za Hanom i Majom ne zaostaje ni Dejana Živković, bivša djevojka popularnog bh. tenisera Damira Džumhura. Ona je pozirala u Los Anđelesu, Majamiju, Menhetnu...

- Ljeto je stiglo. Život je prekratak da biste živjeli tuđi san – poručila je atraktivna crnka na Instagramu.

Nermina Piters-Mekić (Pieters), sarajevska manekenka s inozemnom adresom i supruga holanskog nogometaša Erika Pitera (Pieter), svojim atraktivnim fotografijama također ostavlja bez daha. Tako je nedavno lijepa Nermina pokazala da je spremna za ljeto kada je pozirala na egzotičnim Maldivima, destinaciji na koju niko ne može ostati ravnodušan.

Čekajući ljeto

- Uživanje u suncu. Vrijeme je za plažu – napisala je Piters-Mekić.

Bosanskohercegovačka manekenka s adresom u Italiji Nataša Borozan na svom Instagram profilu svakodnevno objavljuje fotografije koje oduševljavaju njene pratioce, a posebnu pažnju izazivaju one u kupaćim kostima.

Tako je nedavno fanove ostavila bez daha svojom ljepotom i seksepilom kada je na Instagramu podijelila fotografiju u jednodijelnom kostimu, a na glavi je imala maramu iste boje.

- Čekajući ljetne dane – napisala je u opisu fotografije Borozan.

Za Lanu Jurčević 20.000 lajkova 

Među najnovijim fotografijama atraktivne zagrebačke pjevačice Lane Jurčević je ona na kojoj u bikiniju izlazi iz bazena. Ova Lanina fotografija u kupaćem kostimu je u samo nekoliko sati dobila skoro 20.000 lajkova.

Vitka figura atraktivne Seve 

Severina Kojić se odmara na morskim obalama, a rado se hvali svojim seksi izgledom. Pjevačica je dokazala da fenomenalno skače, zapravo pliva, što pokazuju i fotografije na njenom Instagram profilu. Za jednu od posljednjih fotografija koje je podijelila dobila je skoro 50.000 lajkova, ali i brojne komentare na račun fenomenalnog izgleda i vitke figure. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.