KARIJERE

Emina Hećimović-Casady iz Zenice uspješan je fitnes model i trenerica

Od malih nogu aktivna u sportu

A.HODŽIĆ

23.6.2018

Samopouzdanje i zadovoljstvo vlastitim izgledom se svakoj ženi vidi na licu i to je čini lijepom bilo da je ona niska ili visoka, plava ili brineta. 

To nam pokazuje i uspješna Zeničanka Emina Hećimović-Casady s adresom u Americi, koja je uspješna fitness instruktorica i model te pobornica zdrave prehrane.

Ova zaljubljenica u fitnes i modeling koja danas živi u Sijetlu, otkrila je za Avaz.ba kako se zainteresirala za fitnes, koje to greške najčešće ljudi prave kad je riječ o ishrani i treninzima te šta poručuje ženama koje imaju manjak samopouzdanja, što je glavna kočnica dobrog izgleda i ljepote. 

- Još od malih nogu bila sam veoma aktivna, trčala sam okolo s dječacima za loptom, vozila bicikl i rošule i u svemu sam se ravnala s njima. Oko osamnaeste godine počela sam više da trčim na svježem zraku da bi održala svoje tijelo skladnim - rekla je Hećimović-Casady.

- Muž i moja porodica su prioritet broj jedan. Možete nazvati mog muža mojim besplatnim osobnim trenerom, zato što je on taj koji sa mnom upravlja i daje male savjete. Moj san je fitnes studio, gdje žene mogu doći i osjećati se udobno vježbajući.

 

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.