JET SET

Opra Vinfri otkrila svoju jednostavnu tajnu za sreću

Index.hr

23.7.2018

Televizijska zvijezda, producentica i filantropkinja koja je tokom karijere zaradila tri milijarde dolara, uprkos svemu što je postigla, najponosnija je na to što je u životu pronašla istinsku sreću. 

Upravo to je 64-godišnja Opra Vinfri (Oprah Winfrey) izjavila u svom najnovijem intervjuu za američki Vogue te je otkrila i koja je njena tajna za sreću. Nimalo iznenađujuće, medijska mogulica najsretnija je kada ne radi baš ništa i jednostavno uživa u miru na svojem imanju u Kaliforniji, prenosi Index.hr.

- Ne poznajem nikoga sretnijeg. Ne poznajem nikoga ko ima ili je imao bolji život. Dok gledam u druge ljude, pomislim kako izgledaju sretno, ali ne koliko i ja. Sedmicama ne palim televiziju, a jedno je ljeto nisam upalila nijednom. Najviše uživam kada ne radim baš ništa - izjavila je Opra i dodala:

"Živim u prekrasnom prostoru koji sam sama osmislila i svaki put kada odlazim od kuće i vidim svoje jezerce s patkama i travnjak, sjetim se rečenice Doroti iz Čarobnjaka iz Oza koja glasi: 'Naučila sam da ne trebam gledati dalje od svog dvorišta.' To mi svaki put prođe kroz glavu", otkrila je za Vogue i zaključila:

"Većinom ljudi nemaju pojma što ih čini sretnima. No meni je dovoljno da samo sjedim na svom trijemu i ne moram raditi baš ništa drugo."


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.