PROGOVORIO

Kad je prvi put kročila u njegovu kuću, imala je čudan zahtjev: Keba otkrio detalje upoznavanja sa Severinom

Avaz.ba

24.7.2018

Dragan Kojić Keba govorio je otvoreno o braku svog sina.

Nakon mnogobrojinih špekulacija o odnosu Severine i porodice njenog supruga Igora Kojića, lijepa pjevačica je u više navrata istakla kako se odlično slaže sa svim članovima porodice.

Kako su oboje odabrali isti životni poziv, nije tajna da Severina i Dragan Kojić Keba ponekad i zapjevaju zajedno. S druge strane i Igor je više puta istakao da je posvećen svojoj porodici te sa Severinom često provodi praznike kod svoje porodice, a nije tajna da je Keba sa suprugom nekoliko puta posjetio Severinin dom.

Međutim, nekada je bilo sve drugačije.

Gostujući u jednoj veoma popularnoj emisiji, Dragan Kojić Keba otkrio je dugo čuvanu tajnu o tome kako je upoznao svoju snahu.

- Tih prvih dana, kada smo se upoznali, razmišljam šta spremiti, pa lososa, sve vrste riba, jer je ona Dalmatinka. A ona kaže: "A, kako je fino, a je li ima nekog mesa, nekih ćevapa" - rekao je Keba kroz osmijeh.

Što se tiče odabira životne partnerice svog sina, Dragan Kojić Keba otkrio je da Severinu i Igora povezuje jedna strast.

Stvarno je dobar odabir. Ja u šali kažem, i Severini i Igoru - vi ćete poludjeti od muzike. Ja slušam demo-snimke, ali njih dvoje dosta više. I biraju, ali odaberu uvijek dobro pa se štimaju i dopunjavaju se - otkrio je pjevač za "Premijeru". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.