SKANDAL

Nova porodična drama: Policija pozvana u dom Borisa Bekera

Bračni par Beker iz sretnih dana

Avaz.ba

1.8.2018

U londonskoj, pet miliona funti vrijednoj kući Borisa Bekera (Becker, 50) jučer je intervenirala policija. Pozvala ju je njegova uskoro bivša supruga Lili (Lilly, 42), koja je tamo stigla po svoje stvari, a pri tom su joj probleme pravili Bekerovi rođaci, čije je ponašanje izvor blizak Lili opisao kao ''djetinjasto''. 

To je drugi put da je policija bila u domu Bekera u posljednji mjesec.

Naime, gospođa Beker u kuću je stigla oko 10 sati, a u istoj je u to vrijeme boravili petero Bekerovih članova porodice i prijatelja. Oni su je navodno zaključali u kuhinju i blokirali njen kombi koji se nalazi na prilazu. Ubrzo nakon toga pozvala je policiju.

Podsjetimo, penzionisani njemački teniser i trostruki osvajač Vimbldona i holandska manekenka u maju su objavili da se razvode nakon devet godina braka. Par ima sina Amadeusa.

Spomenutu vijest potvrdio je teniserov advokat Kristian Oliver Moser (Christian) rekavši kako odluka o prekidu nije bilo nimalo lagana za obje strane. Strani mediji našalili su se kako će Lili sada vjerovatno skinuti vjenčani prsten, ali teško da će ukloniti tetovažu ''Mrs B'' s lijeve ruke koju je posvetila bivšem suprugu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.