ZANIMLJIVO

Princ Hari prodaje svoj automobil, zbog čega mnogi vjeruju da je Megan trudna

Screenshot

cdm.me

2.8.2018

Princ Hari (Harry) odlučio je prodati svoj luksuzni automobil Audi RS6 Avant 2017 koji posjeduje nešto više od godinu dana. Ako vas ne zanimaju tehničke značajke Harijevog automobila, možda ćete ga se prisjetiti s vjenčanja Pipe Midleton (Pippa Middleton) na koje je Hari u ovom automobilu došao s tadašnjom djevojkom, a danas suprugom Megan Markl (Meghan Markle).

Kako prenosi Cosmopolitan, direktorica "Auto Tradera" koji licitira auto princa Harija, Erin Baker, prva je proširila svoju sumnju da je vojvotkinja od Sussexa u drugom stanju. Dodala je kako je auto u besprijekornom stanju i da ima vrlo malu prijeđenu kilometražu pa bi se dalo naslutiti da mu je možda potreban veći automobil zbog proširenja obitelji.

Ipak, glasnogovornik kraljevske porodice izjavio je za BBC da se automobil prodaje zbog zaštite podataka. No, uprkos tome, fanovi se i dalje nastavljaju nadati da je Megan trudna ili da je vojvodi i vojvotkinji od Sussexa prinova barem u planu za skoriju budućnost.

Inače, trenutna cijena ovog automobila na licitaciji je 71.900 funti, što bi moglo i porasti dok automobil ne pronađe novog vlasnika. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.