HRABRO

Krisi Tajgen pokazala strije u slavu normalnog tijela mame

Krisi Tajgen

24.sata.hr

3.8.2018

Manekenka Krisi Tajgen (Chrissy Teigen) poznata je po tome da nerijetko na društvenim mrežama iskreno progovara o nimalo atraktivnim stranama majčinstva.

Tako je nakon rođenja dvogodišnje kćerkice Lune progovorila o borbi s postporođajnom depresijom, a sada je pokazala kako izgleda njeno tijelo dva mjeseca nakon poroda.

Krisi i Džon (John) trenutno se nalaze na Baliju, gdje uživaju u odmoru s djecom, kupaju se i sunčaju. Manekenka je iskoristila priliku i snimila svoje tijelo u kupaćem kostimu, a video je podijelila svojem Twitter profilu.

- Pogledaj mamino tijelo - napisala je uz video na kojem pokazuje strije na trbuhu i bedrima, a kasnije je dodala i fotografiju na kojoj u društvu supruga pozira samo u gaćicama.


Lijepa 32-godišnjakinja osvrnula se i na to kako se osjeća zbog toga.

- Instagram je prava ludnica. Mislim da ljudi koji izgledaju besprijekorno imaju pravo pokazivati to, ali znam i koliko je lako zaboraviti kako 'normalna' (u nedostatku bolje riječi) tijela izgledaju kada svi na Instagramu izgledaju tako savršeno - iskreno je napisala i oduševila brojne žene širom svijeta.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.