NAJAVA

Almas Smajlović: „Zmija“ stiže u ponedjeljak

Najvažnije mi je da sam ja zadovoljan pjesmom i da sam ostao dosljedan sebi, a nadam se da će to i publika prepoznati

E.S.

7.9.2018

Almas Smajlović, prepoznatljiv kao frontmen "Erogenih zona", nakon što je prošle godine krenuo u solo karijeru, posljednjih mjeseci ne izlazi iz studija, gdje snima svoj prvi samostalni CD.

Nakon što je prošle godine objavio singl "Sat", kojim je najavio povratak na muzičku scenu, te pjesmu "Kad boriš se sam", koju je snimio s Tifom, Smajlović je snimio još jedan singl. 

Radi se o pjesmi "Zmija", koju će, kako kaže Smajlović, premijerno predstaviti publici u ponedjeljak, 10. septembra. Ekipa s kojom je radio, provjeren je, kaže, recept za uspjeh.

- Bakir Hadžiomerović i ja smo autori pjesme, Đani Pervan je producent, a svirali su i Nedžad Merdžanović Nećko i Hamdija Hamo Salihbegović iz "Konvoja". Atmosfera je tokom snimanja spota bila vrlo zanimljiva, išli smo jednim starim vozilom preko Ivana do Hercegovine, bilo je raznih dogodovština, ali na kraju je ispalo sve dobro. Najvažnije mi je da sam ja zadovoljan pjesmom i da sam ostao dosljedan sebi, uprkos utjecajima okoline. Nadam se da će to i publika prepoznati - kazao je Smajlović.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.