MODA

Rijana šokirala svijet svojom revijom: Za pistu je skinula i trudnice

Druga trudnica bila je plesačica koja je izvodila razne plesne pokrete tokom revije

AFP

Avaz.ba

13.9.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+16

Rijana (Rihanna, 30) je predstavila jučer svoju kolekciju donjeg rublja ''Savage x Fenty'' na Sedmici mode u Njujorku i ostavila dojam na publiku. Pjevačica je za reviju unajmila raznovrsne modele, mršavije, punije, ali i dvije trudnice, što je bilo najveće iznenađenje.

Jedna od njih bila je Slik Vuds (Slick Woods, 22), koja je u julu objavila vijest da je trudna, a nju je Rijana nazvala svojom muzom. Ona je imala bodi od trakica koji je jedva išta pokrivao te prekrivene bradavice, dok je na nogama imala srebrene najlonke iznad koljena. Usto je Slik obula kožne štikle.

Druga trudnica bila je plesačica koja je izvodila razne plesne pokrete tokom revije, a nosila je prozirni ružičasti bodi koji je imao velik izrez na dekolteu. Imala je, također, rukavice do iznad lakata s blještavim detaljima.

Američki mediji tvrde kako je Rijana na kastingu za svoju reviju istaknula da će se fokusirati na raznovrsnost ljepote i svoju kolekciju donjeg rublja. Pjevačica je htjela uključiti žene svih rasa i veličina, što je i napisala kad je objavila oglas. Fanove je oduševila njena revija i komentirali su kako im se sviđa što se neko u modnom svijetu usredotočio na raznovrsnost.

- Stvarno sam bez riječi. Večerašnja revija je bila tako je*eno briljantna. Sve veličine, oblici, boje i čak trudne žene. Ona je to odlično napravila i promijenila igru. Hvala, Rijana - pohvalili su pjevačicu. 

Dodali su kako je pjevačica legenda zbog šoua koji je napravila i da je modna industrija nakon ovoga u šoku. 

Među brojnim modelima pjevačice bile su i sestre Bela (Bella, 21) i Džidži Hadid (Gigi, 23), a reviju je zatvorila sama Rijana. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.