ISKRENO

Pamela Ramljak otkrila tajnu svoje figure: Na ovaj način se izborila s viškom kilograma

Jedino što može pomoći je 'zdrav' odgoj i razgovor o tome

Pamela Ramljak

Story

14.9.2018

Pjevačica Pamela Ramljak nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju ispod koje je napisala kako se sjeća da je kao 10-godišnja djevojčica nosila pet pari debelih hulahupki kako bi joj noge izgledale što deblje. 

I dok je ona imala komplekse zbog svojih mršavih nogu, njena je majka, na zajedljive komentare na račun izgleda, odgovarala bez dlake na jeziku.

Upravo je zbog toga Pamela naučila kako svoj kompleks pretvoriti u prednost te se zauzeti za sebe.  

Simpatična pjevačica je za "Story.hr" podijelila mišljenja vezana uz trendove koji se nameću u svijetu mode te podijelila nekoliko savjeta za mlade djevojke koje su nesigurne u sebe zbog svog izgleda.



- Prema mom mišljenju, meni jedino može pomoći 'zdrav' odgoj i razgovor o tome. Znam da je u tim godinama vrlo teško dokazati tako ranjivoj osobi da nije sve kako se čini. Treba je jednostavno navesti da to što vidi nije prirodno ni zdravo. Koriste se fotošopi i slično, treba pokazati na granice. Naravno, neki ljudi imaju takvu građu, ali postoje velike razlike između vitkosti, zdravog i fit načina života i prehrane i mršavosti uzrokovane poremećajem u prehrani i izgladnjivanjem - zaključuje Pamela.


Poznato je da nije lako skinuti višak kilograma, a nije lako ni onima koji su mršavi dobiti koju kilu više.

Toga je svjesna Pamela koja se i sama borila s tim: Ja se sjećam da sam sebe kažnjavala da moram puno više jesti, a kile nisu išle gore. Prema tome, ni obrnuta situacija nije ništa drugačija'.

Ipak, više je slučajeva kada djevojke misle da su predebele upravo zbog trendova koje je nametnula modna industrija. No, u posljednjih nekoliko godina više ne viđamo ekstremno mršave manekenke na pistama, a tome se stalo na kraj kada su mlade manekenke progovorile o svojim poremećajima u prehrani.

Ne viđamo ni samo savršeno isklesana tijela, a sve se više 'slavi' ljepota različitosti. Drago mi je da u posljednjih 10 godina ipak vidimo pomak. Puno je javnih osoba i modela koji su bujnije građe i to je odlično. Mislim da će u budućnosti veći problem biti umjetna usta i obrazi, nego mršavost ili debljina - našalila se pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.