MODA

Za nju novac ne predstavlja problem: Supruga bivšeg nogometaša u čarapama koje koštaju 260 KM

Čini se kako su ove sezone one postale potpuni hit budući da ih redovno možemo vidjeti na brojnim modnim blogericama

Instagram

Story

27.9.2018

Da modne kuće serviraju nove trendove svake sezone, već je dobro poznata stvar, a da su neki od njih prilično bizarni i dosežu vrtoglave cijene, također nije neki novitet. 

To nam je već nebrojeno puno puta pokazala i "Balenciaga" predstavljajući plastične vrećice kao hit-torbe ili ipak crocksice s platformom kao jedan od glavnih modnih dodataka sezone. Iako nije došao do te razine bizarnog, "Gucci" je nedavno predstavio čarape do koljena sa svojim prepoznatljivim logom za koje ćete morati izdvojiti čak 155 dolara, odnosno 260 KM. 

Čini se kako su ove sezone one postale potpuni hit budući da ih redovno možemo vidjeti na brojnim modnim blogericama i fashionisticama iz visokog modnog kruga.

Njima nije odoljela ni supruga bivšeg Dinamovca Juniora Fernandesa De Silve Marta, za koju već znamo da voli brendirane komada. Tako je svoje "Gucci" čarape 22-godišnja Marta uskladila s prepoznatljivim "Gucci" kaišem koji je neizbježan dodatak ormara gotovo svake trenseterice, "Gucci" torbom, crnim sandalama i crnom haljinicom. Svoju dugu ravnu kosu je raspustila i u zagrljaj primila svog Timija (Timmy).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.