ŠOKANTNO

Poznata pjevačica šokirala priznanjem o seksu utroje i pokušaju samoubistva

Opisala detalje svog privatnog života o kojima do sada nije govorila

Instagram

Avaz.ba

16.10.2018

Bivša ''spajsica'' Mel B (Melanie Brown) objavila je autobiografiju koja sadrži šokantne detalje svog privatnog života o kojima do sada nije govorila. Knjiga se zove ''Brutally Honest'', a u njoj Mel priznaje da se pokušala ubiti 2014. godine, a priznala je i sva nagađanja o paklu koji je živjela.

Prisjetila se kako je u decembru 2014. godine stajala u kupaonici odlučna da oduzme sebi život tabletama i popila ih je čak 200. Život joj je, kaže, bio daleko od glamura i sjaja, a to joj je bio već drugi pokušaj samoubistva. Za sve krivi svog bivšeg muža, koji ju je, kako kaže, godinama zlostavljao.

Mel B bila je i ovisnica o kokainu, a u paklu droge završila je pokušavajući smanjiti simptome depresije.

Dok sam bila u žiriju šoua ''America's Got Talent'', na svakoj pauzi sam izlazila iz studija i šmrkala kokain - otvoreno priznaje Mel. 

Ipak, kokain ju je odveo u još dublju propast. 

Nakon razvoda je počela posjećivati plastičnog hirurga, a bila je i na pomlađivanju vagine. U knjizi je priznala i da je tokom braka s Belafonteom (Harry Belafonte) uživala i u seksu utroje, koji bi on snimao. Kao treću je često pozivala i slavne osobe, kaže, a Rita Ora ju je odbila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.