UŽASNO

Jezivo otkriće o Ivani i njenom vjereniku: Navodno je bila trudna

Prema fotografijama s profila njenog izabranika, ona je u maju 2017. godine bila u drugom stanju

Facebook

Espreso.rs

29.10.2018

Ivana Mlađović (30) iz Kosovske Mitrovice, "Playboyjeva" zečica i epizodna glumica iz poznate televizijske serije, koja je u subotu uvečer preminula pošto se predozirala heroinom, krila je užasnu tajnu.

"Playboy" zečica i epizodna glumica serije "Selo gori, a baba se češlja", pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja, u subotu uvečer. Kako je ubrzo potvrđeno, ona je preminula od predoziranja heroinom.

Pored njenog tijela, bez svijesti zatečen je njen vjerenik Miloš Kovačević, također u teškom stanju od velike količine droge. On je odmah prevezen u KC Kragujevac, gdje su mu ljekari uspjeli spasiti život, i za sada mu je, prema posljednjim informacijama, stanje stabilno.

Prema fotografijama s profila njenog vjerenika, Ivana je u maju 2017. godine bila u drugom stanju. A ako je suditi po fotografijama, starleta je tada bila u poodmakloj trudnoći. Poslije toga se, međutim, ni na jednoj njenoj fotografiji ne vidi ni stomak niti se spominje beba koja bi već sada trebala imati godinu. Ovo bi moglo aludirati na to da je Ivana bila u drugom stanju, pa izgubila bebu, što, s obzirom na to da je navodno već liječena od heroinske zavisnosti, nije neuobičajena posljedica.

Facebook

Ivana i Miloš pronađeni su u kući njihovog prijatelja u subotu uvečer. Hitna pomoć je samo mogla konstatirati smrt "Playboy" modela, dok je njen vjerenik hitno prebačen u bolnicu.

Statistkinja iz popularne serije je nekoliko godina bila u vezi s Kovačevićem, koji radi kao taksista u Kragujevcu, a prije mjesec su se i verili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.