TURBULENCIJE

Potresena Viktorija Bekam: Dejvid i ona su pred razvodom

Oboje shvatamo da smo jači skupa nego individualno

Arhiv

24sata.hr

31.10.2018

Već duže vremena se priča kako porodica Bekam (Beckham) ima problema u braku, a sada su britanski mediji počeli pisati kako modna kreatorka Viktorija  (Victoria, 44) uopće nije izgledala sretno na porodičnom odmoru u Manliju u Sidneju. Njen sin Kruz (Cruz, 13) i kćerka Harper (Harper, 7) su se igrali na plaži s dadiljom, a Viktorija je sve promatrala pomalo "izgubljenim" pogledom.  

Njen suprug, penzionisani nogometaš Dejvid (David) (43) nedavno je u australskoj emisiji progovorio o porodici, odgoju djece, ali i o braku s bivšom  članicom grupe "Spice girl".  

- Biti u braku toliko vremena, puno je to posla. Naša romansa je vremenom postala komplicirana - ispričao je Dejvid. 

Nakon te izjave, izvor za strane medije je izjavio kako je Viktorija bila neutješna. Uz to, na porodičnom odmoru u Sidneju nije bilo bivšeg nogometaša jer je imao obaveze vezane za Inviktus igre. Time su opet započele glasine da je par pred razvodom. 

Dok je Dejvid brak nazvao kompliciranim, Viktorija je svojevremeno izjavila da se već dva desetljeća suočavaju s raznim tračevima o njihovom braku. Kako kaže, navikli su ignorirati gluposti te jednostavno nastave dalje kao da se ništa nije dogodilo. 

- Oboje shvatamo da smo jači skupa nego individualno. Sve se vrti oko toga da je porodica složna. A kad nas je šestero, onda smo još snažniji. Poštujemo i njegujemo tu porodičnu poveznicu i to je ključ svega - zaključila je Viktorija. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.