JET SET Razlog elektronsko pismo

Drama bez kraja: Milan prijavio Severinu zbog nasilja u porodici

Službenice nisu mogle ni potvrditi, ali ni demantirati kako su prijavu, prema službenoj dužnosti, proslijedili policiji

24sata.hr
08.11.2018 17:12

Foto: Arhiv

Milan Popović je Severini zamjerio stil i izraze koje mu je uputila u elektronskom pismu prošlog mjeseca. Prijavio ju je Centru za socijalni rad te rekao da nasilje od Severine trpi svakodnevno.

Sredinom oktobra, kako doznajemo, pjevačica Severina Kojić (46) u elektronskoj prepisci oštrim se riječima obrušila na bivšeg partnera Milana Popovića (51), s kojim dijeli starateljstvo nad maloljetnim sinom Aleksandrom.

Riječi pjevačice isprovocirale su srbijanskog milionera, zbog čega ju je, kako doznajemo, prijavio Centru za socijalni rad, optužujući je za porodično nasilje. 

Službenice nisu mogle ni potvrditi, ali ni demantirati kako su prijavu, prema službenoj dužnosti, proslijedile policiji.

- Od početka sudskih postupaka s bivšim partnerom Severina je već više puta bila prijavljivana za razne gluposti. Sve prijave protiv nje bile su odbačene kao neosnovane. Za ovu prijavu sad čujem prvi put i mogu vam reći da sam "umro od smijeha" - rekao nam je menadžer pjevačice Tomislav Petrović. 

Gospođu Kojić fanovi prošlih sedmica vrlo rijetko susreću na ulicama Zagreba, baš kao i na gažama. Na društvenim se mrežama hvali kako naveliko snima novi album.

Kako mediji prenose, Popović je prijavu podnio putem Centra za socijalni rad, a ne lično policiji ili tužilaštvu, kako ne bi izgledalo da je riječ o osveti bivšoj partnerici s kojom se spori na sudu oko zajedničke brige i skrbi za zajedničko dijete. Osim toga, prijava za porodično nasilje koja ide putem Centra dodatno dobiva na težini. Naime, Centar je dužan prijaviti nadležnim tijelima svaku sumnju u porodično nasilje, a policija i tužilaštvo dužni su svaku takvu prijavu ispitati. 

U zagrebačkoj policiji nisu mogli ni potvrditi ni demantirati informaciju da provode kriminalističku obradu protiv pjevačice. Sasvim uobičajeno, jer je policijsko postupanje tajno, posebno u slučajevima obiteljskog nasilja. Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica policija može podnijeti krivičnu prijavu ili svu dokumentaciju proslijediti nadležnom državnom tužilaštvu na odluku. U ovom slučaju to bi bilo Općinsko državno tužilaštvo u Zagrebu. Ako smatraju da su zatvorili krug indicija, tužilaštvo će, nakon istrage, protiv osumnjičenog podignuti optužnicu.

NA VRH