INSTAGRAM

Džerard Batler podijelio fotografije izgorjelog doma u Kaliforniji

Mnogi ljudi evakuirani su zbog vatre koja se približava

Batler: Došao do svog izgorjelog doma. Instagram

Avaz.ba

12.11.2018

Dok požari u Kaliforniji i dalje divljaju i broj mrtvih raste, vatra predstavlja veliku prijetnju kućama, a mnoge su već izgorjele. Džerard Batler (Gerard Butler) na društvenim mrežama podijelio je fotografiju svog doma u Malibuu koji je nastradao u požaru te pozvao ljude da podrže vatrogasce.

- Vratio sam se u svoj dom u Malibuu nakon evakuacije - napisao je.

"Teško vrijeme diljem Kalifornije. Kao i uvijek, inspiriran sam hrabrošću, duhom i žrtvom vatrogasaca. Hvala vam, vatrogasci. Ako možete, podržite te hrabre muškarce i žene", dodala je glumačka zvijezda, uz fotografiju užasnih posljedica požara.


Batler: Podržite vatrogasce. Instagram

Batler nije jedina zvijezda koja je izgubila dom u vatri. Reditelj Skot Derinkson (Scott Derrinckson) na Twitteru je objavio fotografiju svog doma u plamenu.


Derinkson: Prijatelj poslao sliku. Twitter

I Giljermo del Toro (Guillermo) napustio je svoj dom te na Twitteru zahvalio vatrogascima i nazvao ih herojima.


Del Toro: Zahvalio vatrogascima. Twitter

U požaru je izgorio i poznati Paramount Ranč, jedna od lokacija koja je korištena tokom snimanja prve i druge sezone ''Westworlda''.

Vatra navodno prijeti i domu glumice Šanen Doerti (Shannen Doherty), brojnim drugim zvijezdama, ali i običnim ljudima, dok se Kalifornija i dalje bori s najsmrtonosnijim požarom u povijesti države.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.