ZANIMLJIVO

Vjenčanje bogate nasljednice: Kćerka vlasnika "Zare" slavila uz "povlaštene" goste

Par je sudbonosno "da" izrekao na intimnoj ceremoniji

Marta Ortega i Carlos Torretti. Arhiv

24sata.hr

19.11.2018

Marta Ortega (34), kćerka milijardera i vlasnika "Zare", udala se za dugogodišnjeg partnera  Karlosa Toretu (Carlos Torretta, 35). Par je sudbonosno "da'" izrekao na intimnoj ceremoniji, a glamurozno slavlje nastavilo se u "Casas Novas", konjičkom centru njenog oca Amancija Ortege (82), jednog od najbogatijih ljudi svijeta. 

Ortega je vlasnik "Inditexa", carstva modnih brendova "Zara", "Bershka", "Pull&Bear", "Stradivarius", "Massimo Dutti", "Oysho", "Zara Home" i "Uterqüe". 

Bogata nasljednica udala se u raskošnoj vjenčanici modne kuće "Valentino", koja je djelovala kao da je napravljena od dva dijela - košulje zakopčane do grla te duge suknje koja je izgledala poput hlača iz 70-ih.

Na vjenčanju je bilo oko 400 zvanica, između ostalih na ceremoniju su stigle i kći Brus Springstin (Brucea Springsteina), Džesika (Jessica) te monegaška princeza Šarlota Kaziragi (Charlotte Casiraghi). Ortega je htjela intimnije vjenčanje pa je zvala samo bliske prijatelje i zvijezde,  pišu strani mediji.

Marta ima petogodišnjeg sina iz prvog braka sa španskim jahačem Sergijom Alvarezom Mojom (Moya, 33) s kojim je bila u braku od 2012. do 2015. Baš poput nje, Martin novi izabranik Toreti također je dio modnog svijeta, odnosno modnog dizajnera Roberta Torette.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.