ZANIMLJIVO

Hrvatski "Gospodin savršeni" za kojim lude žene krije mračnu tajnu: Dok je bila trudna, majci su stigle strašne vijesti iz BiH

Neprestalno pišu o njemu

Goran Jurenec. Društvene mreže

CDM

21.11.2018

Goran Jurenec (38) nova je zvijezda u Hrvatskoj. On je glavni lik rijalitija “Gospodin Savršeni” u kojem se nekoliko žena bori za njegovu naklonost.

Goran je u našem sudsjedstvu trenutno najpoželjniji muškarac i mediji neprestalno pišu o njemu. 

Nedavno je raznježio pripadnice ljepšeg pola širom Hrvatske kada je za "Story" ispričao svoju tužnu životnu priču.

Naime, njegova majka, koja je iz Slavonije, ostala je u drugom stanju sa njegovim ocem da bi saznala je da njen partner ima drugu porodicu u Bosni i Hercegovini. Otac Gorana nije nikada priznao, niti ga finansijski podržao. 

S obzirom na to da je atraktivnog izgleda i bavi se manekenstvom, priznaje da je u prijašnjim vezama imao problema s ljubomornim djevojkama.

-Kao i svako, imao sam svakakvih iskustava, i lijepih i dramatičnih, bolnih. Kada sam bio zaljubljen, mislio sam da letim kroz život, a osjećao sam i neki kamen koji je tako dugo ležao na meni. Jedna mi je veza pukla zbog ljubomore, jer tadašnja djevojka nije mogla prihvatiti moj način života. Shvatio sam da treba da budem muškarac koji će partnerici pružiti sigurnost, da se osjeća dobro u svojoj koži, rekao je Jurenec. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.