JET SET

Mukama došao kraj: Nakon 56 dana patnje, Maja Šuput na nogama

Slomljena noga pjevačici stvarala niz problema

Maja Šuput. Instagram

24sata.hr

24.11.2018

Nakon što je slomila nogu na "Rujanfestu" u septembru ove godine, Maja Šuput morala se priviknuti na život s gipsom, koji nije bio nimalo lagan.

U svemu joj je pomagao zaručnik Nenad Tatarinov, a sad je nakon 56 dana skinula gips. Posljednjih nekoliko mjeseci pjevačica Maja Šuput (39) muku muči s gipsom na nozi koju je slomila prije nešto više od dva mjeseca.

Maja je nogu slomila svoj rođendan, 22. septembra, kad ju je sestričnin muž zavrtio tokom plesa, a ona je udarila nogom u metalnu šipku. 

- Tek sam treći dan od udarca otišla na slikanje i vratila se kući s gipsom jer sam slomila kost pokraj malog prsta desne noge. Toliko godina nastupam i skačem na pozornici i onda nadrapam na vlastitoj fešti - ispričala je pjevačica za "Gloriju". 

Slomljena noga Maji je stvorila niz problema poput nastupa na koncertima, svadbama, ali i u svakodnevnom životu. Ali, na sreću, uz Maju je sve vrijeme bio zaručnik Nenad Tatarinov (35), koji ju je tuširao i vozio gdje god je trebalo. 

- Imam dvije kupaonice i obje su na spratu pa me Nenad mora nositi. Kad mi se noga oporavi, preselit ćemo se u njegov stan u širem središtu grada - ispičala je Maja.

Čini se kako je Majinom problemu došao kraj s obzirom na to da je sretnu vijest podijelila i s fanovima na Instagramu.

- Ekipa, skinula sam gips nakon 56 dana. Jupi, hura - napisala je pjevačica u objavi na Instagramu te dodala kako je gips nosila punih 56 dana i kako će, dok joj se noga u potpunosti ne oporavi, biti na pomoćnim štakama.


Maja Šuput. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.